Rss

22 – ри СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

22 – ри СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ...

Почитувани колешки и колеги, Во прилог Ви испраќаме Покана за 22 Меѓународен симпозиум...

Прочитај повеќе

15 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА

15 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО...

Почитувани колешки и колеги, Во прилог Ви испраќаме Покана за 15 Научна Меѓународна...

Прочитај повеќе

20 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

20 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ...

Почитувани колешки и колеги, Во прилог Ви испраќаме Покана за 20 Меѓународeн научен...

Прочитај повеќе

14 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА

14 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО...

Почитувани колешки и колеги, Во прилог Ви испраќаме Покана за 14 Научна Меѓународна...

Прочитај повеќе

19 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

19 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ...

Во организација на Федерацијата на спортските педагози на Република Македонија, на...

Прочитај повеќе

13 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА

13 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО...

Почитувани колешки и колеги, Во прилог Ви испраќаме Покана за 13 Научна Меѓународна...

Прочитај повеќе

18 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

18 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ...

Во организација на Федерацијата на спортските педагози на Република Македонија, а...

Прочитај повеќе

12 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА

12 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО...

Основни теми: РЕЛАЦИИ НА АНТРОПОЛОШКИОТ СТАТУС, ФИЗИЧКОТО ОБРАЗОВАНИЕ И МОТОРНИТЕ...

Прочитај повеќе

17 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

17 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ...

Во организација на Федерацијата на спортските педагози на Република Македонија, а...

Прочитај повеќе