Rss

24 – ри СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

24 – ри СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ...

Почитувани колешки и колеги, Во прилог Ви испраќаме Покана за 24 Меѓународен симпозиум...

Прочитај повеќе

ЕВРОПСКИ ДЕН НА СПОРТОТ ВО УЧИЛШТАТА

ЕВРОПСКИ ДЕН НА СПОРТОТ...

Федерацијата на Спортските Педагози на Република Македонија на 25 септември ќе го организира...

Прочитај повеќе

23 – ри СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

23 – ри СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ...

Почитувани колешки и колеги, Во прилог Ви испраќаме Покана за 23 Меѓународен симпозиум...

Прочитај повеќе

16та Меѓународна Научно Стручна Конференција за Спорт и Физичко Образование на Младите

16та Меѓународна Научно...

Почитувани колеги и пријатели, Со оглед на актуелната пандемија со Ковид 19 и преземените...

Прочитај повеќе

СЕМИНАР ЗА СПОРТСКИ ТРЕНЕРИ И СПОРТСКИ ПЕДАГОЗИ

СЕМИНАР ЗА СПОРТСКИ ТРЕНЕРИ...

Федерацијата на Спортските Педагози на Република Македонија во организација на Здружението...

Прочитај повеќе

Покана за 16та Меѓународна Научно Стручна Конференција за Спорт и Физичко Образование на Младите

Покана за 16та Меѓународна...

Почитувани колешки и колеги  Во прилог Ви праќаме покана за учество на 16...

Прочитај повеќе

УСПЕШНО ОРГАНИЗИРАН 22-РИОТ СИМПОЗИУМ НА ФСПРМ

УСПЕШНО ОРГАНИЗИРАН 22-РИОТ...

Федерацијата на спортски педагози на Република Македонија успешно го организираше...

Прочитај повеќе

22 – ри СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

22 – ри СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ...

Почитувани колешки и колеги, Во прилог Ви испраќаме Покана за 22 Меѓународен симпозиум...

Прочитај повеќе

15 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА

15 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО...

Почитувани колешки и колеги, Во прилог Ви испраќаме Покана за 15 Научна Меѓународна...

Прочитај повеќе

20 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

20 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ...

Почитувани колешки и колеги, Во прилог Ви испраќаме Покана за 20 Меѓународeн научен...

Прочитај повеќе