15-тата меѓународна научна конференција „Современите трендови во физичкото образование и спортот“

Драги колеги,

Катедрата за спорт на Софискиот
универзитет со задоволство ве поканува на 15-тата меѓународна научна
конференција „Современите трендови во физичкото образование и спортот“.

Конференцијата ќе се одржи на
06.10.2023 година во Софија, Парк-Хотел Москва, во соработка со Сојузот на
спортски педагози на Република Н.

Линк за регистрација:

https://form.jotform.com/231665124171349

 

Кликни тука

Ве очекуваме.

 

Сподели
Facebook
Twitter
LinkedIn