17 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

Во организација на Федерацијата на спортските педагози на Република Македонија, а во соработка со Агенцијата за млади и спорт и Македонскиот олимписки комитет и Сојузот на спортски федерации на Македонија на 20 и 21 септември 2013 година, во Охрид ќе се одржи 17-тиот Симпозиум за спорт и физичко образование на младите.

Превземете ја Поканата Охрид 2013

Информации за хотелот

Сподели
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn