18 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

Во организација на Федерацијата на спортските педагози на Република Македонија, а во соработка со Агенцијата за млади и спорт и Македонскиот олимписки комитет и Сојузот на спортски федерации на Македонија на 26 и 27 септември 2014 година, во Охрид ќе се одржи 18-тиот Симпозиум за спорт и физичко образование на младите.

Превземете ја Поканата Охрид 2014

Почитувани колешки и колеги,

Во прилог Ви испраќаме

Покана за 18 Меѓународeн научен Симпозиум,

за  Спортот и Физчкото образование,

ОХРИД, Република Македонија, 26 и 27 септември, 2014.

Презентираните трудови ќе бидат објавени во меѓународните списанија: RESEARCH IN KINESIOLOGY и ACTIVITIES IN PHYSICAL EDUCATION AND SPORT, кои се презентирани и вклучени со целосен текст во: EBSCO (USA) SPORTDiscus with Full Textи индексирани во: DOAJ Directory of Open Access Journals; WorldCat; COBISS.MK-Co-operative Online Bibliographic System and Services;COBIB.MK – Union cooperative bibliographic database; Journals Library – Social Science Research Center Berlin; Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung (WZB);GETINFO – TIB German National Library of Science and technology; CHENGFIND – David and Lorraine Cheng Library, William Paterson University

Со надеж дека ке се видиме на Конференцијата, примите срдечни поздрави.

Федерација на спортските педагози на Република Македонија

проф. д-р Александар Наумовски , претседател на Федерацијата

Душко Сачкарски, секретар на Федерацијата

Сподели
Facebook
Twitter
LinkedIn