22 – ри СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

Почитувани колешки и колеги,

Во прилог Ви испраќаме Покана за 22 Меѓународен симпозиум за спорт и физичко воспитување на младите , 4 и 5 октомври 2019 година , во  Струга, Македонија.

Презентираните трудови ќе бидат објавени во меѓународните списанија: RESEARCH IN KINESIOLOGY и ACTIVITIES IN PHYSICAL EDUCATION AND SPORT, кои се презентирани и вклучени со целосен текст во: EBSCO (USA) SPORTDiscus with Full Textи индексирани во: WorldCat; COBISS.MK-Co-operative Online Bibliographic System and Services;COBIB.MK – Union cooperative bibliographic database; Journals Library – Social Science Research Center Berlin; Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung (WZB);GETINFO – TIB German National Library of Science and technology; CHENGFIND – David and Lorraine Cheng Library, William Paterson University, Universität Zürich

Со надеж дека ке се видиме на Конференцијата, примете срдечни поздрави.

Федерација на спортските педагози на Република Македонија

Гордан Стојчевски, претседател на Федерацијата

Превземете ја Поканата Струга 2019

Сподели
Facebook
Twitter
LinkedIn