23 – ри СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

Почитувани колешки и колеги,

Во прилог Ви испраќаме Покана за 23 Меѓународен симпозиум за спорт и физичко воспитување на младите , 2 и 3 октомври 2020 година , во  Охрид, Македонија.

Презентираните трудови ќе бидат објавени во меѓународните списанија: RESEARCH IN KINESIOLOGY и ACTIVITIES IN PHYSICAL EDUCATION AND SPORT, кои се презентирани и вклучени со целосен текст во: EBSCO (USA) SPORTDiscus with Full Text и индексирани во: WorldCat; COBISS.MK-Co-operative Online Bibliographic System and Services; COBIB.MK – Union cooperative bibliographic database; Journals Library – Social Science Research Center Berlin; Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung (WZB); GETINFO – TIB German National Library of Science and technology; CHENGFIND – David and Lorraine Cheng Library, William Paterson University, Universität Zürich

Со надеж дека ке се видиме на Симпозиумот, примете срдечни поздрави.

ЗАБЕЛЕШКА:

Ораганизаторите ќе ја следат состојбата со пандемијата КОВИД19 и најдоцна до 20 септември ке ве информираат за евентуалната можност за организација на Симпозиумот онлајн. Во случај на онлајн реализација пријавените учесници дополнително ќе добијат информации за платформата и начинот на учество.

Федерација на спортските педагози на Република Македонија
Гордан Стојчевски, претседател на Федерацијата

Превземете ја Поканата Охрид 2020

Сподели
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn