Rss

18 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

18 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ...

Во организација на Федерацијата на спортските педагози на Република Македонија, а...

Прочитај повеќе

12 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА

12 – та МЕЃУНАРОДНА НАУЧНО...

Основни теми: РЕЛАЦИИ НА АНТРОПОЛОШКИОТ СТАТУС, ФИЗИЧКОТО ОБРАЗОВАНИЕ И МОТОРНИТЕ...

Прочитај повеќе

17 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ И ФИЗИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЛАДИТЕ

17 – ти СИМПОЗИУМ ЗА СПОРТ...

Во организација на Федерацијата на спортските педагози на Република Македонија, а...

Прочитај повеќе